1. Laita uuni kumenemaan 225 asteeseen.
  2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuutioi munakoiso ja valuta kikherneet.
  3. Levitä munakoisot, valkosipuli,kikherneet uunipellille leivinpaperin päälle. Mausta oliiviöljyllä, juustokuminalla, (savu)paprikajauheella, kuivatulla yrttisekoituksella ja suolalla. Paahda uunissa noin 10 minuuttia.
  4. Lisää sitten uunipellille kirsikkatomaatit ja jatka paahtamista vielä 5 minuuttia.
  5. Laita vesi kiehumaan couscousia varten pakkauksen ohjeen mukaan.
  6. Valmista feta-jogurttikastike. Hienonna minttu. Kumoa jogurtti kulhoon ja murustele sekaan fetajuusto. Sekoita joukkoon puolet hienonnetusta mintusta ja mausta suolalla, mustapippurilla, hunajalla, oliiviöljyllä sekä limen mehulla.
  7. Kaada couscous kulhoon. Lisää oliiviöljyä ja suolaa. Kaada päälle kiehuva vesi. Peitä kannella tai kelmulla ja hauduta kypsäksi. Purista kypsän couscousin sekaan puolikkaan limen mehu.
  8. Sekoita uunissa paahdettujen kasvisten joukkoon couscous. Ripottele sekaan loput hienonnetusta mintusta.
  9. Tarjoa munakoiso-couscoussalaatti feta-jogurttikastikkeen kanssa.