- Kuumenna uuni 250 asteeseen.
- Halkaise paprikat puoliksi, poista siemenkota ja kanta. Laita paprikat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paahda niitä noin 10-15 minuuttia, kunnes paprikat ovat paahtuneet ja saaneet väriä.
- Kuori ja hienonna sillä aikaa sipuli ja valkosipulinkynnet.
- Kuumenna kattila ja öljy. Lisää kattilaan sipulit ja kuullota hetki.
- Lisää tomaattimurska, vesi, kasvisfondi sipuleiden sekaan.
- Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella, juustokuminalla, chilijauheella ja valkoviinietikalla. Kuumenna ja jätä hautumaan.
- Ota paahtuneet paprikat pois uunista ja lisää ne keiton joukkoon. Hauduta paprikakeittoa n. 8-10 minuuttia.
- Taputtele focaccia-taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Mausta oliiviöljyllä, kuivatulla rosmariinilla ja suolalla. Kypsennä leipää uunissa noin 10-12 minuuttia.
- Lisää keittoon kaurakerma ja soseuta keitto sauvasekoittimella. Tarkista maku.
- Tarjoa paahdettu paprikakeitto uunituoreen focaccian kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo