1. Kuumenna uuni 250 asteeseen.
  2. Halkaise paprikat puoliksi, poista siemenkota ja kanta. Nosta paprikat leivinpaperin päälle uunipellille ja paahda noin 15 minuuttia, kunnes ne ovat kunnolla paahtuneet.
  3. Hienonna paprikoiden paahtuessa kesäsipuli ja valkosipuli.
  4. Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota kesäsipuleita ja valkosipulia hetki. Lisää tomaattimurska, vesi, fondi ja mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla basilikalla, chilijauheella sekä (savu)paprikalla. Kuumenna ja jätä hautumaan.
  5. Kun paprikat ovat paahtuneet, ota ne pois uunista ja lisää keittoon. Anna keiton hautua vielä noin 5 minuuttia.
  6. Lisää keittoon kerma ja soseuta keitto. Kuumenna ja tarkista maku.
  7. Lämmitä naanleipää pakkauksen ohjeen mukaan ja tarjoa keiton kanssa.
Vinkki! Naanleivän pinnan voi maustaa esimerkiksi valkosipulilla, kuivatuilla yrteillä ja voilla.