1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Harjaa perunat puhtaaksi tarvittaessa ja lohko ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Kuori ja viipaloi punasipuli pellille. Huuhtele ja lohko paprikat sekaan.
  2. Lisää kasvisten sekaan oliiviöljy ja mausta suolalla, mustapippurilla sekä kuivatulla timjamilla. Sekoita ja paahda uunissa noin 15-20 minuuttia.
  3. Pilko makkaroita pienemmäksi.
  4. Suikaloi kaali kulhoon ja raasta sekaan kuoritut porkkanat. Mausta suolalla, sokerilla, valkoviinietikalla ja öljyllä. Sekoita ja jätä maustumaan.
  5. Kumoa ranskankerma kulhoon. Sekoita joukkoon sinappi ja mausta suolalla sekä mustapippurilla.
  6. Lisää makkarat perunoiden joukkoon uunipellille kun perunat ovat paahtuneet noin 15 minuuttia. Jatka paahtamista vielä noin 10-15 minuuttia tai kunnes perunat ovat kypsiä.
  7. Tarjoa paahdettu perunasalaatti makkaroiden, marinoidun kaalin ja sinappi-ranskankerman kanssa.