1. Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen. Pese punajuuret hyvin juuriharjalla ja lohko pieniksi lohkoiksi. Voitele uunivuoka ja lado punajuuret vuokaan. Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla rosmariinilla, öljyllä ja hunajalla. Sekoita hyvin ja paahda uunissa noin 15 minuuttia.
  2. Pese porkkanat hyvin juuriharjalla. Lohko porkkanat, kuori ja lohko sipuli.
  3. Ota vuoka uunista ja sekoita porkkanat ja sipulit punajuurien sekaan. Laita takaisin uuniin ja anna paahtua vielä n. 20 minuuttia. Kun juurekset ovat paahtuneet noin 15 minuuttia niin lisää juuresten joukkoon cashewpähkinät.
  4. Pese appelsiini ja raasta sen kuori kippoon. Sekoita joukkoon muut kastikkeen ainekset. Kuori sitten appelsiinit ja leikkaa viipaleiksi.
  5. Kuumenna paistinpannu ja paahda cashewpähkinöitä siinä hetki, jotta ne saavat väriä. Rouhi sen jälkeen pähkinöitä hieman pienemmäksi leikkuulaudalla veitsellä.
  6. Kuori veriappelsiinit veitsellä ja viipaloi ne. Viipaloi vuohenjuusto ja huuhtaise babypinaatti.
  7. Sekoita kypsien juuresten joukkoon babypinaatti.
  8.  Annostele juureksia lautasille, nosta päälle veriappelsiiniviipaleita ja vuohenjuustoa. Viimeistele kastikkeella ja tarjoa heti.