1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Voitele uunivuoka kevyesti öljyllä. Kaada koivet uunivuokaan ja mausta öljyllä, suolalla mustapippurilla, garam masalalla ja kuivatulla rosmariinilla. Hiero mausteet koipien pintaan ja paahda uunissa noin 30 minuuttia.
  2. Laita vesi kiehumaan bulguria varten. Leikkaa parsakaali nupuiksi ja viipaloi varsi kulhoon. Suikaloi sekaan chili ja valuta päälle tilkka öljyä sekä mausta ripauksella suolaa.
  3. Keitä bulgur pakkauksen ohjeen mukaan. Purista kypsän bulgurin joukkoon sitruunan mehu ja lorauta sekaan oliiviöljyä. Jätä maustumaan.
  4. Valmista kastike. Kumoa jogurtti kulhoon. Kuutioi sekaan kurkku ja hienonna minttu. Mausta suolalla, mustapippurilla, valkoviinietikalla ja hunajalla.
  5. Kun koivet ovat paahtuneet noin 30 minuuttia niin laske lämpö 200 asteeseen ja lisää joukkoon parsakaalit. Jatka paahtamista vielä noin 15 minuuttia tai kunnes koivet ovat kypsiä.
  6. Tarjoa paahdetut broilerinkoivet parsakaalin, bulgurin ja minttu-jogurttikastikkeen kanssa.