1. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Kumoa riisi isolle lautaselle jäähtymään.
  2. Paahda pähkinät wokissa tai isolla paistinpannulla ja siirrä sivuun.
  3. Raasta inkivääri sekä valkosipulinkynnet sekä hienonna sipuli. Pese lime, raasta sen kuori ja purista mehu. Valuta katkaravut hyvin ja hienonna korianteri.
  4. Kuumenna öljy pannulla. Paista inkivääriä ja sipuleita hetki, jotta maut irtoavat niistä.
  5. Lisää pannulle riisi ja pavut. Jatka paistamista muutama minuutti. Tee riisin keskelle kolo ja riko siihen munat. Anna munien kypsyä ½ minuuttia ja riko ne riisin joukkoon.
  6. Lisää soijakastike, valutetut katkaravut sekä limenkuori ja mehu. Nosta lieden lämpöä ja anna riisin paistua pohjasta, niin, että se hieman rapeutuu. Viimeistele hienonnetulla korianterilla.
  7. Nauttikaa jälkiruoaksi appelsiinit.