1. Laita vesi kiehumaan perunoita varten ja keitä ne kypsäksi suolalla maustetussa vedessä.
  2. Huuhtele ja revi salaatti kulhoon. Pese ja puolita kirsikkatomaatit sekaan. Mausta öljyllä, valkoviinietikalla ja mustapippurilla.
  3. Leikkaa kirjolohifilee annospaloiksi ruokailijamäärän mukaan.
  4. Kumoa kermaviili pieneen kulhoon. Mausta suolalla, mustapippurilla, sinapilla ja puolikkaan sitruunan mehulla.
  5. Kuumenna paistinpannu, voi ja öljy. Lisää kalapalat pannulle ensin nahkapuoli alaspäin. Paista 2-3 minuuttia ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
  6. Käännä kalat ja jatka paistamista vielä noin 1 minuutin ajan, tai kunnes lohi on sopivan kypsää.
  7. Valuta kypsät perunat ja sekoita niiden joukkoon voi.
  8. Tarjoile rapeaksi paistettu kirjolohi perunoiden, kermaviilikastikkeen ja salaatin kanssa.