- Laita vesi kattilaan kiehumaan polentaa varten.
- Valmista sitten salaatti. Huuhdo salaatti ja revi kulhoon. Viipaloi kurkku salaatin sekaan. Mausta öljyllä, suolalla ja mustapippurilla.
- Kun polenta vesi kiehuu, niin liota joukkoon kasvisfondi. Lisää polentaryynit hiljalleen veden sekaan koko ajan voimakkaasti sekoittaen. Hauduta polenta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan, noin 6 mnuutti.
- Mausta polenta voilla, öljyllä, kuivatulla yrttisekoituksella, pestyllä ja raastetulla sitruunan kuorella sekä mehulla. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Jätä polenta kannen alle hautumaan.
- Leikkaa kirjolohi annospaloiksi ruokailijamäärän mukaan.
- Kuumenna paistinpannu kuumaksi ja lisää voi ja öljy. Lisää lohipalat pannulle nahkapuoli alaspäin ja paista 2 minuuttia. Mausta kalapalat suolalla ja mustapippurilla.
- Käännä kalat ja jatka paistamista vielä 1-2 minuutin ajan tai kunnes kala on sopivan kypsää.
- Tarjoile paistettu lohi sitruksisen polentan ja raikkaan salaatin kera.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo