1. Laita vesi kiehumaan riisiä varten, laita toiseen kattilaan vesi kiehumaan papuja varten. Suikaloi paprika, kevätsipuli ja chiliä maun mukaan. Huuhdo pavut siivilässä.
  2. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Keitä papuja toisessa kattilassa kiehuvassa vedessä n. 5 minuuttia. Valuta ja huuhdo pavut kylmällä vedellä.
  3. Kuumenna wokki tai paistinpannu savuavan kuumaksi. Ruskista naudanlihasuikaleet tilkassa öljyä nopeasti ja siirrä sivuun.
  4. Kuumenna sama pannu uudelleen ja wokkaa paprikasuikaleita hetki. Lisää sitten pavut ja chilit. Jatka paistamista hetki. Lisää hoisinkastike, kevätsipulit ja ruskistetut naudanlihasuikaleet. Kuumenna seos.
  5. Tarjoa naudanlihawok riisin kanssa.