1. Laita vettä kiehumaan isoon kattilaan. Kuori parsat kevyesti ja poista puista varsiosaa n. 3cm. Hienonna valkosipulinkynsi ja suikaloi kevätsipuli.
  2. Revi salaatti kulhoon ja puolita joukkoon kirsikkatomaatit. Mausta mustapippurilla ja oliiviöljyllä.
  3. Keitä perunagnoccheja ja parsoja suolalla maustetussa kiehuvassa vedessä noin 3 minuuttia. Valuta ja nouki parsat erikseen leikkuulaudalle ja leikkaa parsat noin 3 osaan.
  4. Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Lisää pannulle voita tai öljyä. Paista gnoccheihin kaunis väri kuumalla pannulla. Lisää paloitellut parsat, valkosipuli sekä kevätsipuli joukkoon ja jatka paistamista 1 minuutti. Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla timjamilla ja  sitruunan mehulla. Viimeistele paistos parmesanraasteella ja tarkista maku.
  5. Tarjoa parsa-gnocchit vihreän salaatin kanssa.