1. Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen. Huuhdo perunat ja lohko ne leivinpaperille vuoratulle uunipellille. Mausta perunat öljyllä, suolalla, kuivatulla rosmariinilla sekä (savu)paprikajauheella. Sekoita ja paahda uunissa 20 minuuttia.
  2. Lohko paprikat kulhoon ja lorauta joukkoon tilkka öljyä ja mausta ripauksella suolaa.
  3. Mausta broilerinfileet öljyllä, suolalla, mustapippurilla, curryjauheelle ja kuivatulla yrttisekoituksella.
  4. Kääri broilerin rintafileiden ympärille pekonit.
  5. Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Lisää pannulle öljy ja paista broilerin fileisiin molemmille puolille kaunis väri.
  6. Lisää paistamisen jälkeen broilerinfileet ja paprikat samalle uunipellille perunoiden kanssa. Alenna uunin lämpötila 200 asteeseen ja jatka paistamista noin 15-20 minuuttia tai kunnes broilerit ovat kypsiä.
  7. Valmista sillä välin salaatti. Huuhtele ja revi rucola kulhoon. Pese ja puolita kirsikkatomaatit rucolan joukkoon. Mausta tilkalla oliiviöljyä sekä ripauksella mustapippuria.
  8. Tarjoa pekonibroilerit paahdettujen uunikasvisten kanssa.
Vinkki! Perunoista saatte rapeampia, kun huuhdotte lohkotut perunat kylmällä vedellä ja kuivaatte ne sen jälkeen huolellisesti.