- Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen. Huuhdo perunat ja lohko ne leivinpaperille vuoratulle uunipellille. Mausta perunat öljyllä, suolalla, kuivatulla rosmariinilla sekä (savu)paprikajauheella. Sekoita ja paahda uunissa 20 minuuttia.
- Lohko paprikat kulhoon ja lorauta joukkoon tilkka öljyä ja mausta ripauksella suolaa.
- Mausta broilerinfileet öljyllä, suolalla, mustapippurilla, curryjauheelle ja kuivatulla yrttisekoituksella.
- Kääri broilerin rintafileiden ympärille pekonit.
- Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Lisää pannulle öljy ja paista broilerin fileisiin molemmille puolille kaunis väri.
- Lisää paistamisen jälkeen broilerinfileet ja paprikat samalle uunipellille perunoiden kanssa. Alenna uunin lämpötila 200 asteeseen ja jatka paistamista noin 15-20 minuuttia tai kunnes broilerit ovat kypsiä.
- Valmista sillä välin salaatti. Huuhtele ja revi rucola kulhoon. Pese ja puolita kirsikkatomaatit rucolan joukkoon. Mausta tilkalla oliiviöljyä sekä ripauksella mustapippuria.
- Tarjoa pekonibroilerit paahdettujen uunikasvisten kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo