1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
  2. Pese perunat ja lohko ne pellille. Kuori ja lohko porkkanat sekä punasipuli perunoiden sekaan.
  3. Mausta kasvikset öljyllä, suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla timjamilla. Sekoita ja nosta uuniin paahtumaan noin 20 minuutin ajaksi.
  4. Huuhtele ruusukaalit. Halkaise ruusukaalit ja poista tarvittaessa uloimmat lehdet. Laita ruusukaalit kulhoon ja lorauta joukkoon tilkka öljyä sekä ripaus suolaa.
  5. Pilko bratwurstit noin 3 osaan.
  6. Kumoa kermaviili kulhoon. Mausta kuivattu yrttisekoituksella, sinapilla, valkoviinietikalla, suolalla ja mustapippurilla. Sekoita ja jätä maustumaan.
  7. Kun kasvikset ovat paahtuneet noin 20 minuuttia, niin lisää pellille ruusukaalit ja bratwurstit. Jatka paahtamista noin 10-15 minuuttia, tai kunnes perunat ja bratwurstit ovat kypsiä.
  8. Tarjoa paahdetut bratwurstit uunikasvisten ja kermaviilikastikkeen kanssa.