1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
  2. Halkaise puolikas purjo. Pese se huolellisesti ja suikaloi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Leikkaa parsakaali pieniksi nupuiksi, kuori ja viipaloi myös varsi.
  3. Kuumenna iso paistinpannu ja öljy. Lisää paistinpannulle broilerin suikaleet. Paista noin 4 minuuttia käännellen.
  4. Lisää pannulle purjosuikaleet, valkosipulit ja parsakaalit. Jatka paistamista muutama minuutti.
  5. Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsä pasta hyvin ja lisää sen joukkoon tilkka öljyä.
  6. Mausta paistos suolalla, mustapippurilla, curryjauheella ja valkoviinietikalla.
  7. Lisää pannulle ruokakerma, huuhtaise purkki vedellä, ja lisää myös vesi pannulle. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta noin 4-5 minuuttia.
  8. Hienonna puolikas ruukku korianteria ja viimeistele kastike sillä sekä puolikkaan sitruunan mehulla.
  9. Sekoita kastikkeen joukkoon kypsä pasta ja tarkista maku.
  10. Annostele kanapastaa lautasille ja viimeistele parmesanjuustolla.