1. Laita vesi kiehumaan kvinoaa varten. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet ja raasta inkivääri. Suikaloi chili ja kesäsipuli. Kuutioi kaurapalat ja tomaatit.
  2. Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Kuumenna paistinpannu. Lisää pannulle öljyä ja kaurapalat. Paista paloihin kullan ruskea väri pintaan. Mausta ripauksella suolaa ja siirrä pannulta sivuun odottamaan.
  4. Kuumenna pannu ja tilkka öljyä keskilämmölle uudelleen. Lisää pannulle valkosipuli, chili ja inkivääri. Kuullota hetken aikaa. Lisää sitten garam masala, curryjauhe, kesäsipuli, tomaattikuutiot ja pinaatit. Jatka paistamista sen aikaa, että pinaatti menee reilusti kasaan.
  5. Mausta paistos suolalla, mustapippurilla ja sokerilla. Kaada pannulle kookosmaito ja kuumenna seos.
  6. Lisää curryn joukkoon kaurapalat ja purista sitruunan mehu. Tarkista maku.
  7. Tarjoa curry kvinoan kanssa.