1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.
  2. Mausta keitinvesi suolalla ja keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsä pasta.
  3. Kuori ja raasta porkkanat sekä valkosipulinkynnet. Huuhtele ja suikaloi pinaatti sekä kevätsipulit. 
  4. Vatkaa kananmunat kaurajuoman joukkoon kulhossa. Mausta seos suolalla, mustapippurilla, kuivatuilla yrteillä ja juustokuminalla.
  5. Voitele uunivuoka kevyesti öljyllä. Kumoa kypsät pastat vuokaan. Sekoita joukkoon porkkanat, valkosipuli, pinaatti ja kevätsipuli. Kaada joukkoon myös muna-kaurajuomaseos ja murenna fetajuusto. Sekoita hieman ja ripottele lopuksi pinnalle korppujauhoja.
  6. Paista uunissa noin 20-25 minuuttia.
  7. Valmista sillä aikaa salaatti. Revi pesty salaatti kulhoon ja kuutioi joukkoon tomaatit. Lorauta sekaan oliiviöljyä ja mausta ripauksella mustapippuria.
  8. Anna pastavuoan vetäytyä hetki ja tarjoa raikkaan salaatin kanssa.