1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
  2. Kuori ja suikaloi punasipuli. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Suikaloi puolikas chili.
  3. Huuhtele pinaatit siivilässä kylmällä vedellä ja jätä valumaan.
  4. Kuori ja lohko kaksi appelsiinia odottamaan.
  5. Raasta yhden pestyn appelsiinin kuori pieneen kulhoon. Purista myös mehu sekaan.
  6. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsä pasta hyvin ja lisää siihen öljy.
  7. Kuumenna iso paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle sipulit ja chili. Paista muutama minuutti käännellen.
  8. Sekoita pannulle pinaatit, keitetty pasta, appelsiinilohkot ja appelsiinin kuori sekä mehu.
  9. Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella ja valkoviinietikalla.
  10. Murustele pastaan lopuksi fetajuusto ja tarjoa heti.
Vinkki! Huuhdellut pinaatit voi lisätä pastaan samaan aikaan kuin fetajuuston.