1. Laita vesi kiehumaan hirssiä varten. Huuhdo hirssi siivilässä kylmällä vedellä.
  2. Keitä huuhdottu hirssi pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Huuhtele ja suikaloi kevätsipulit. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Huuhtele ja lohko nektariinit.
  4. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle broilerit ja ruskista noin 3-4 minuuttia käännellen.
  5. Lisää pannulle sipulit ja jatka paistamista hetken aikaa.
  6. Mausta suolalla, mustapippurilla, curryjauheella ja paprikajauheella. Lisää pannulle ruokakerma. Huuhtaise purkki vedellä ja kaada myös vesi pannulle. Sekoita kastikkeeseen nektariinilohkot.
  7. Kuumenna kastike kiehuvaksi ja hauduta 8-10 minuuttia.
  8. Viimeistele pata puolikkaan sitruunan mehulla.
  9. Tarjoa pirteä broileripata hirssin ja herneenversojen kanssa.