1. Kumoa jogurtti kulhoon. Raasta tai kuutioi joukkoon kurkku. Hienonna sekaan myös minttu ja mausta suolalla, mustapippurilla sekä limen mehulla. Jätä maustumaan.
  2. Suikaloi punakaali kulhoon. Mausta öljyllä, suolalla, mustapippurilla ja valkoviinietikalla.
  3. Kuori ja hienonna punasipuli sekä valkosipulinkynsi. Kuutioi tomaatit.
  4. Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Lisää tilkka öljyä ja karitsan jauheliha pannulle. Ruskista jauheliha ja lisää sitten joukkoon sipulit sekä tomaattikuutiot.
  5. Mausta paistos suolalla, mustapippurilla, juustokuminalla ja chilijauheella.
  6. Lämmitä pitaleivät pakkauksen ohjeen mukaan.
  7. Täytä pitaleivät jauhelihapaistoksella, punakaalilla, kurkkujogurttikastikkeella ja viimeistele revityillä mintun lehdillä.