1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vatkaa maidon joukkoon munat ja jauhot sekä mausta suolalla ja mustapippurilla. Anna taikinan turvota 5 minuuttia.
  2. Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatit. Suikaloi kesäsipuli ja kuutioi kinkku. Sekoita kasvikset keskenään ja mausta suolalla, mustapippurilla sekä oreganolla.
  3. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle syvälle uunipellille. Ripottele pinnalle kinkku, kasvikset ja lopuksi juustoraaste.
  4. Paista noin 30 minuuttia, kunnes pannukakku on kauniin ruskea ja kypsä.
  5. Anna pannukakun vetäytyä hetki ja leikkaa sitten paloiksi.
Vinkki! Pannari tulee kerralla isompi satsi, joten tarjoa loput lounaaksi tai välipalaksi. Maistuu kylmänä tai kuumennettuna!