1. Laita vesi kiehumaan perunoita ja parsakaalia varten. Kuori ja lohko perunat.
  2. Huuhtele ja leikkaa parsakaali nupuiksi. Kuori ja suikaloi myös parsakaalin varsi.
  3. Keitä perunat kypsäksi suolalla maustetussa vedessä, lisää parsakaalit perunoiden sekaan juuri ennen kuin perunat ovat kypsiä noin 3 minuutin ajaksi.
  4. Leikkaa porsaanfilee noin 1 cm paksuisiksi pihveiksi ruokailijamäärän mukaan. Mausta pihvit suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla timjamilla.
  5. Kuumenna iso paistinpannu kuumaksi. Lisää pannulle tilkka öljyä ja paista porsaan pihvejä molemmin puolin noin 3 minuuttia. Voit paistaa pihvit tarvittaessa kahdessa erässä.
  6. Kaada paistettujen pihvien sekaan ruokakerma, huuhtaise purkki vedellä ja lisää myös vesi pannulle. Mausta kerma sinapilla ja soijakastikkeella. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua muutama minuutti.
  7. Pese ja revi salaatti kulhoon. Huuhtele ja viipaloi kurkku sekaan. Mausta öljyllä ja valkoviinietikalla.
  8. Valuta kypsät perunat ja parsakaalit. Lisää kasvisten joukkoon voi. Mausta kasvikset suolalla ja mustapippurilla.
  9. Tarjoa porsaan fileepihvit keitettyjen kasvisten, salaatin ja kermakastikkeen kanssa.
Vinkki! Paistaessasi porsaan fileepihvejä korvaa osa öljystä voilla. Voi antaa pihveille makua.