- Laita vesi kiehumaan perunoita ja parsakaalia varten. Kuori ja lohko perunat.
- Huuhtele ja leikkaa parsakaali nupuiksi. Kuori ja suikaloi myös parsakaalin varsi.
- Keitä perunat kypsäksi suolalla maustetussa vedessä, lisää parsakaalit perunoiden sekaan juuri ennen kuin perunat ovat kypsiä noin 3 minuutin ajaksi.
- Leikkaa porsaanfilee noin 1 cm paksuisiksi pihveiksi ruokailijamäärän mukaan. Mausta pihvit suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla timjamilla.
- Kuumenna iso paistinpannu kuumaksi. Lisää pannulle tilkka öljyä ja paista porsaan pihvejä molemmin puolin noin 3 minuuttia. Voit paistaa pihvit tarvittaessa kahdessa erässä.
- Kaada paistettujen pihvien sekaan ruokakerma, huuhtaise purkki vedellä ja lisää myös vesi pannulle. Mausta kerma sinapilla ja soijakastikkeella. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua muutama minuutti.
- Pese ja revi salaatti kulhoon. Huuhtele ja viipaloi kurkku sekaan. Mausta öljyllä ja valkoviinietikalla.
- Valuta kypsät perunat ja parsakaalit. Lisää kasvisten joukkoon voi. Mausta kasvikset suolalla ja mustapippurilla.
- Tarjoa porsaan fileepihvit keitettyjen kasvisten, salaatin ja kermakastikkeen kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo