1. Laita vesi kiehumaan perunoita ja parsakaalia varten. Kuori ja lohko perunat.
  2. Leikkaa parsakaali nupuiksi, hyödynnä myös parsakaalin varsi, kuori ja leikkaa se suikaleiksi.
  3. Keitä perunat kypsäksi suolalla maustetussa vedessä, lisää parsakaalit perunoiden sekaan juuri ennen kuin perunat ovat kypsiä noin 3 minuutin ajaksi.
  4. Leikkaa porsaanfilee noin 1 cm paksuisiksi pihveiksi ruokailijamäärän mukaan. Mausta pihvit suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla timjamilla.
  5. Kuumenna iso paistinpannu kuumaksi. Lisää pannulle tilkka öljyä ja paista porsaan pihvejä molemmin puolin noin 3 minuuttia. Paista pihvit tarvittaessa kahdessa erässä, jotta ne mahtuvat kunnolla pannulle.
  6. Kun pihvit on paistettu lisää niiden joukkoon pannulle kerma. Huuhtaise kermapurkki tilkalla vettä ja lisää vesi kastikkeen joukkoon. Lisää myös sinappi ja soijakastike. Kuumenna seos kiehuvaksi ja pidä lämpimänä.
  7. Pese ja revi salaatti kulhoon. Huuhtele ja viipaloi kurkku sekaan. Mausta öljyllä ja valkoviinietikalla.
  8. Hienonna puolikas ruukku lehtipersiljaa.
  9. Valuta kypsät perunat ja parsakaalit. Lisää kasvisten joukkoon lehtipersilja ja voi. Mausta kasvikset suolalla ja mustapippurilla.
  10. Tarjoa porsaan fileepihvit keitettyjen kasvisten, salaatin ja kermakastikkeen kanssa.