- Laita vesi kiehumaan perunoita ja parsakaalia varten. Kuori ja lohko perunat.
- Leikkaa parsakaali nupuiksi, hyödynnä myös parsakaalin varsi, kuori ja leikkaa se suikaleiksi.
- Keitä perunat kypsäksi suolalla maustetussa vedessä, lisää parsakaalit perunoiden sekaan juuri ennen kuin perunat ovat kypsiä noin 3 minuutin ajaksi.
- Leikkaa porsaanfilee noin 1 cm paksuisiksi pihveiksi ruokailijamäärän mukaan. Mausta pihvit suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla timjamilla.
- Kuumenna iso paistinpannu kuumaksi. Lisää pannulle tilkka öljyä ja paista porsaan pihvejä molemmin puolin noin 3 minuuttia. Paista pihvit tarvittaessa kahdessa erässä, jotta ne mahtuvat kunnolla pannulle.
- Kun pihvit on paistettu lisää niiden joukkoon pannulle kerma. Huuhtaise kermapurkki tilkalla vettä ja lisää vesi kastikkeen joukkoon. Lisää myös sinappi ja soijakastike. Kuumenna seos kiehuvaksi ja pidä lämpimänä.
- Pese ja revi salaatti kulhoon. Huuhtele ja viipaloi kurkku sekaan. Mausta öljyllä ja valkoviinietikalla.
- Hienonna puolikas ruukku lehtipersiljaa.
- Valuta kypsät perunat ja parsakaalit. Lisää kasvisten joukkoon lehtipersilja ja voi. Mausta kasvikset suolalla ja mustapippurilla.
- Tarjoa porsaan fileepihvit keitettyjen kasvisten, salaatin ja kermakastikkeen kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo