1. Laita uuni kuumenemaan 225-asteeseen. Harjaa perunat puhtaaksi kylmän veden alla. Lohko perunat uunipellille leivinpaperin päälle. Mausta öljyllä, suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla timjamilla. Paahda perunoita uunissa noin 15 minuuttia.
  2. Valmista kastike. Hienonna korianteri kippoon. Hienonna sekaan maun mukaan chiliä ja valkosipulinkynsi. Valuta sekaan oliiviöljy ja purista limen mehu. Mausta suolalla, sokerilla ja paprikajauheella. Tarkista maku ja jätä maustumaan.
  3. Huuhdo broccoliinit ja nektariinit. Puolita nektariinit ja poista niistä kivi. Sekoita broccoliinit ja nektariinit kulhossa. Mausta ripausella suolaa ja mustapippuria ja valuta sekaan öljyä.
  4. Kun perunat ovat paahtuneet 15 minuuttia, niin lisää broccoliinit ja nektariinit samalle pellille uuniin. Jatka paahtamista vielä noin 10 minuuttia.
  5. Kuumenna paistinpannu. Lisää pannulle öljyä ja paista porsaan fileepihvejä molemmin puolin noin 2-3 minuuttia. Mausta pihvit kevyesti suolalla ja mustapippurilla.
  6. Tarjoa porsaan fileepihvit, chimichurrin ja kasvispaistoksen kanssa.
Vinkki! Voit grillata lihat, broccoliinit ja nektariinit myös grillissä.