1. Laita vesi kiehumaan perunoita varten. Kuori ja lohko perunat sekä keitä kypsäksi suolalla maustetussa kiehuvassa vedessä.
  2. Suikaloi kaali kulhoon. Raasta joukkoon kuoritut porkkanat. Mausta öljyllä, valkoviinietikalla, suolalla ja sokerilla. Jätä maustumaan. 
  3. Leikkaa porsaan filee noin 1 cm paksuisiksi pihveiksi ruokailijamäärän mukaan. Mausta pihvit suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla timjamilla.
  4. Kuumenna iso paistinpannu kuumaksi. Lisää tilkka öljyä ja paista porsaan pihvejä kuumalla pannulla molemmin puolin noin 2 minuuttia.
  5. Lisää paistettujen pihvien joukkoon kerma, sinappi ja soijakastike. Kiehauta ja tarkista maku.
  6. Tarjoa porsaan fileepihvit keitettyjen perunoiden ja kaali-porkkanasalaatin kanssa.