1. Laita vesi kiehumaan riisiä varten. Kuori ja hienonna punasipuli sekä valkosipuli. Viipaloi herkkusienet.
  2. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Kuumenna paistinpannu ja lisää pannulle öljyä. Lisää pannulle porsaan filesuikaleet. Ruskista porsaansuikaleet muutama minuutti.
  4. Lisää sekaan sipulit ja sienet. Jatka paistamista hetken aikaa. Mausta suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla rosmariinilla.
  5. Lisää pannulle vehnäjauhot ja sekoita.
  6. Lisää sitten pannulle ruokakerma, huuhtaise purkki vedellä ja pyöräytä vesi mukaan.
  7. Mausta kastike vielä sinapilla ja lihafondilla.
  8. Kuumenna kiehuvaksi. Hauduta kastiketta riisin kypsymisen ajan. Tarkista maku.
  9. Tarjoa possua metsästäjän tapaan keitetyn riisin kanssa.