1. Laita vesi kiehumaan kvinoaa varten. Valmista ensin kastike. Kumoa jogurtti kulhoon. Pese sitruuna ja raasta kuori jogurtin sekaan, purista joukkoon myös ½ sitruunanmehu. Mausta suolalla, mustapippurilla, sokerilla ja sinapilla. Sekoita ja jätä maustumaan.
  2. Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhdo kypsä kvinoa kylmän veden alla ja valuta hyvin. Puolita kirsikkatomaatit ja hienonna persilja. Huuhtele salaatinlehdet ja revi valmiiksi lautasille.
  3. Mausta kirjolohi suolalla ja mustapippurilla. Leikkaa kala annospaloiksi. Paista kalapaloja paistinpannulla öljyssä ensin nahkapuoli alaspäin noin 4 minuuttia, käännä sitten kalapalat ja paista miedolla lämmöllä noin 2 minuuttia tai kunnes kala on sopivan kypsää.
  4. Sekoita jäähtyneen kvinoa joukkoon kirsikkatomaatit ja persilja. Purista joukkoon myös sitruunanmehu ja tilkka oliiviöljyä. Sekoita ja annostele lautasille salaatin päälle.
  5. Nosta salaatin päälle kalapalat, ripottele kurpitsansiemeniä ja viimeistele jogurttikastikkeella.