- Laita vesi kiehumaan kvinoaa varten. Valmista ensin kastike. Kumoa jogurtti kulhoon. Pese sitruuna ja raasta kuori jogurtin sekaan, purista joukkoon myös ½ sitruunanmehu. Mausta suolalla, mustapippurilla, sokerilla ja sinapilla. Sekoita ja jätä maustumaan.
- Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhdo kypsä kvinoa kylmän veden alla ja valuta hyvin. Puolita kirsikkatomaatit ja hienonna persilja. Huuhtele salaatinlehdet ja revi valmiiksi lautasille.
- Mausta kirjolohi suolalla ja mustapippurilla. Leikkaa kala annospaloiksi. Paista kalapaloja paistinpannulla öljyssä ensin nahkapuoli alaspäin noin 4 minuuttia, käännä sitten kalapalat ja paista miedolla lämmöllä noin 2 minuuttia tai kunnes kala on sopivan kypsää.
- Sekoita jäähtyneen kvinoa joukkoon kirsikkatomaatit ja persilja. Purista joukkoon myös sitruunanmehu ja tilkka oliiviöljyä. Sekoita ja annostele lautasille salaatin päälle.
- Nosta salaatin päälle kalapalat, ripottele kurpitsansiemeniä ja viimeistele jogurttikastikkeella.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo