1. Laita vesi kiehumaan kvinoaa varten. Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi kulhoon. Suikaloi chili ja viipaloi pestyt retiisit kaalin sekaan. Mausta valkoviinietikalla, rypsiöljyllä, suolalla ja sokerilla.
  2. Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan. Jäähdytä kypsä kvinoa siivilässä kylmän veden alla. Suikaloi kevätsipuli ja hienonna korianteri. Viipaloi kurkku tai höylää kuorimaveitsellä lastuja. Kuutioi tomaatit.
  3. Painele tofu kuivaksi talouspaperin välissä voimakkaasti. Mittaa maissitärkkelys lautaselle ja mausta  chili- ja curryjauheella sekä suolalla. Kuutioi tofu ja sekoita tofut maustetun maissitärkkelyksen joukkoon.
  4. Mausta kvinoa curryjauheella, kevätsipulilla, korianterilla, suolalla ja limen mehulla.
  5. Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Paista tofukuutiot rapeaksi tilkassa öljyä.
  6. Annostele kvinoaa kulhoihin. Lisää päälle marinoitua kaalia, rapeaa tofua, kurkkuviipaleita ja tomaattikuutioita.
Vinkki! Tofusta saa erityisen rapean, jos pyörittelet sen ennen paistamista maissijauhossa.