1. Laita vesi kiehumaan riisiä varten.
  2. Leikkaa rintafileet pitkittäin kolmeen tai neljään osaan. Raasta pestyn sitruunan kuori. Leikkaa chili ohuiksi renkaiksi.
  3. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Huomaa, että osa ohjeen veden määrästä on korvattu kookosmaidolla. Voit aloittaa riisin keittämisen pelkässä vedessä ja lisätä kookosmaidon noin kypsennyksen puolessa välissä. Sekoittele riisiä välillä kypsymisen aikana.
  4. Kuumenna paistinpannu ja lisää pannulle öljyä. Ruskista kananfileepalat molemmin puolin noin 2 minuuttia.
  5. Laske sitten levyn lämpötilaa hieman. Lisää pannulle soija, sokeri, chilirenkaat, vesi,  raastettu sitruunan kuori ja purista mehu. Kuumenna ja anna kanan hautua kypsäksi noin 5-8 minuuttia.
  6. Valmista salaatti sillä aikaa salaatti. Huuhtaise salaatti ja kurkku. Revi salaatti kulhoon ja viipaloi joukkoon kurkku. Mausta oliiviöljyllä ja mustapippurilla. 
  7. Hienonna lehtipersilja.
  8. Ripottele lehtipersilja pannulle kanan joukkoon. Tarkista kastikkeen maku, lisää tarvittaessa ripaus suolaa.
  9. Tarjoa sitruunakana kookosriisin ja salaatin kanssa.
Vinkki! Jos teiltä löytyy kotoa maissitärkkelystä, niin voitte halutessanne pyöritellä kanapalat siinä ennen paistamista.