1. Laita vesi kiehumaan riisiä varten.
  2. Kuori ja suikaloi punasipuli. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuori ja lohko omenat. Kuori ja viipaloi porkkanat ohuiksi viipaleiksi. Voit myös raastaa porkkanat.
  3. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Lisää voi, öljy ja broilerinsuikaleet pannulle. Ruskista käännellen 3-4 minuuttia.
  5. Lisää sitten sipulit, omenat ja porkkanat pannulle. Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella, valkoviinietikalla, sinapilla ja kanafondilla.
  6. Kaada pannulle ruokakerma, huuhtaise purkki vedellä ja lisää myös vesi pannulle.
  7. Kuumenna kastike kiehuvaksi ja hauduta 5-8 minuuttia.
  8. Hienonna puolikas ruukku persiljaa.
  9. Viimeistele ranskalainen kanapata persiljalla ja tarjoa riisin kanssa.
Vinkki! Kanapadan maustamiseen sopii myös curryjauhe.