1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
  2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Huuhtele ja viipaloi paprikat.
  3. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle valkosipulit, paprikat ja delikaura. Paista käännellen 3-4 minuuttia.
  4. Mausta paistos suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella ja valkoviinietikalla.
  5. Lisää pannulle salsa.
  6. Nostele lettuja leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Jaa delikaura-täytettä lettujen päälle. Ripottele täytteen päälle puolet juustoraasteesta.
  7. Taita letut puolikuun muotoon. Ripottele loput juustoraasteet pinnalle ja paista uunissa noin 8-10 minuuttia, tai kunnes juusto on saanut kauniin värin.
  8. Valmista kastike. Puolita avokadot veitsellä ja poista kivet varovasti veitsen avulla. Koverra hedelmälihat kulhoon.
  9. Murskaa avokadot haarukalla. Sekoita niiden joukkoon jogurtti ja mausta suolalla, mustapippurilla ja valkoviinietikalla.
  10. Tarjoa rapeaksi gratinoidut quesadillat avokadokreemin kanssa.
Vinkki! Avokadot voi soseuttaa myös sauvasekoittimella.