1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
  2. Kuori ja viipaloi punasipuli. Valuta ananaspurkista neste pois.
  3. Kumoa tomaattimurska kulhoon. Mausta suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla yrttisekoituksella.
  4. Levitä pizzataikina uunipellille. Sivele lusikalla tomaattikastike taikinan päälle.
  5. Ripottele juustoraaste tomaattikastikkeen päälle.
  6. Lisää ananakset, kypsä kana ja punasipuli juustoraasteen päälle.
  7. Paista kanapizzaa uunissa noin 10-12 minuuttia.
  8. Huuhtele sillä aikaa rucola kulhoon. Pese ja puolita kirsikkatomaatit sekaan. Mausta oliiviöljyllä ja valkoviinietikalla.
  9. Tarjoile kanapizza rucolasalaatin kanssa.
Vinkki! Tomaattikastikkeen maustamiseen sopii myös valkosipuli. Chilin ystävät voivat viimeistellä oman pizzapalansa chilikastikkeella :)