- Kuumenna uuni 225 asteeseen.
- Pese perunat tarvittaessa. Lohko ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Mausta suolalla, kuivatulla timjamilla ja öljyllä. Paahda perunoita uunissa noin 25 minuuttia.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Suikaloi chili.
- Kuumenna iso paistinpannu ja öljy. Lisää pannulla jauheliha ja ruskista noin 4 minuuttia.
- Lisää jauhelihan joukkoon valkosipulit ja puolet suikaloidusta chilistä. Jatka paistamista muutama minuutti. Mausta suolalla, mustapippurilla, juustokuminalla ja (savu)paprikajauheella.
- Lisää jauhelihan joukkoon tomaattimurska. Sekoita ja jätä hautumaan noin 5 minuutiksi.
- Kumoa kaaliraaste kulhoon. Mausta valkoviinietikalla, öljyllä, suolalla, mustapippurilla ja sokerilla. Sekoita ja jätä maustumaan.
- Kumoa creme fraiche kulhoon. Mausta suolalla, mustapippurilla ja pestyn puolikkaan limen mehulla ja kuorella.
- Lohko loppu lime. Hienonna ruukku korianteria ja lisää puolet siitä jauhelihatäytteeseen.
- Lämmitä hodarisämpylät uunissa perunoiden kanssa tai pannulla.
- Täytä hodarit. Lisää creme fraichea sämpylöiden pohjille ja kansiin. Lisää sitten hodareihin jauhelihapaistosta ja kaaliraastetta.
- Viimeistele hodarit hienonnetulla korianterilla, lopuilla chilisuikaleilla ja puolikkaan limen mehulla ja tarjoa lohkoperunoiden kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo