1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.
  2. Pese perunat tarvittaessa. Lohko ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Mausta suolalla, kuivatulla timjamilla ja öljyllä. Paahda perunoita uunissa noin 25 minuuttia.
  3. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Suikaloi chili.
  4. Kuumenna iso paistinpannu ja öljy. Lisää pannulla jauheliha ja ruskista noin 4 minuuttia.
  5. Lisää jauhelihan joukkoon valkosipulit ja puolet suikaloidusta chilistä. Jatka paistamista muutama minuutti. Mausta suolalla, mustapippurilla, juustokuminalla ja (savu)paprikajauheella.
  6. Lisää jauhelihan joukkoon tomaattimurska. Sekoita ja jätä hautumaan noin 5 minuutiksi.
  7. Kumoa kaaliraaste kulhoon. Mausta valkoviinietikalla, öljyllä, suolalla, mustapippurilla ja sokerilla. Sekoita ja jätä maustumaan.
  8. Kumoa creme fraiche kulhoon. Mausta suolalla, mustapippurilla ja pestyn puolikkaan limen mehulla ja kuorella. 
  9. Lohko loppu lime. Hienonna ruukku korianteria ja lisää puolet siitä jauhelihatäytteeseen.
  10. Lämmitä hodarisämpylät uunissa perunoiden kanssa tai pannulla.
  11. Täytä hodarit. Lisää creme fraichea sämpylöiden pohjille ja kansiin. Lisää sitten hodareihin jauhelihapaistosta ja kaaliraastetta.
  12. Viimeistele hodarit hienonnetulla korianterilla, lopuilla chilisuikaleilla ja puolikkaan limen mehulla ja tarjoa lohkoperunoiden kanssa.
Vinkki! Hodareiden täytteeksi sopii myös paahdettu sipuli.