1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla.
  2. Pese ja lohko perunat uunipellille. Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla rosmariinilla, (savu)paprikajauheella ja öljyllä. Nosta perunat uuniin paahtumaan noin 15 minuutiksi.
  3. Muotoile lihapullataikinasta öljyllä kostutetuin käsin pieniä lihapullia lautaselle odottamaan.
  4. Kun perunat ovat paahtuneet 15 minuutin ajan, niin siirrä perunat uunipellin toiseen reunaan ja nosta lihapullat pellin toiseen reunaan. Nosta pelti takaisin uuniin ja paahda vielä noin 12-15 minuuttia, kunnes lihapullat ja perunat ovat kypsiä.
  5. Huuhtele ja kuutioi tomaatit kulhoon. Raasta sekaan pestyn limen kuori ja purista mehu joukkoon. Mausta suolalla, sokerilla ja mustapippurilla. Sekoita ja jätä marinoitumaan.
  6. Mausta majoneesi paprikajauheella.
  7. Huuhtele ja revi salaatti pienemmäksi.
  8. Lämmitä hodarisämpylät uunissa perunoiden ja lihapullien kanssa tai paahda ne kuivalla paistinpannulla.
  9. Sivele sämpylöiden pohjille paprikamajoneesia. Lisää majoneesin päälle salaattia ja salsaa. Nostele lihapullat viimeiseksi hodarien väliin.
  10. Tarjoile Ruokaboksin lihapullasubit paahdettujen lohkoperunoiden kanssa.
Vinkki! Kuori ja hienonna muutama valkosipulinkynsi perunoiden sekaan maustamisen yhteydessä.