1. Kuumenna uuni 225 asteeseen.
  2. Pese perunat tarvittaessa. Lohko ne leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Mausta suolalla, kuivatulla timjamilla ja öljyllä.
  3. Nosta perunat uuniin ja paahda uunissa noin 25 minuuttia.
  4. Kumoa creme fraiche kulhoon. Mausta suolalla, mustapippurilla ja pestyn puolikkaan limen mehulla ja kuorella.
  5. Huuhtele ja kuutioi tomaatit kulhoon. Hienonna sekaan puolikas ruukku korianteria ja  mausta puolikkaan limen mehulla, suolalla, mustapippurilla ja sokerilla. Sekoita ja jätä marinoitumaan.
  6. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Suikaloi chili.
  7. Kuumenna iso paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle jauheliha ja ruskista noin 4 minuuttia.
  8. Lisää jauhelihan joukkoon valkosipulit ja puolet suikaloidusta chilistä. Jatka paistamista muutama minuutti. Mausta suolalla, mustapippurilla, juustokuminalla, (savu)paprikajauheella ja chilijauheella.
  9. Lämmitä hodarisämpylät uunissa perunoiden kanssa tai pannulla.
  10. Täytä hodarit. Lisää limekastiketta sämpylöiden pohjiin ja kansiin. Lisää sitten hodareihin jauhelihapaistosta ja salsaa.
  11. Hienonna loput korianterista ja viimeistele hodarit sillä sekä jäljellä olevalla chilillä.
  12. Tarjoa mausteiset jauheliha hot dogit lohkoperunoiden kanssa.
Vinkki! Hodareiden täytteeksi sopii myös paahdettu sipuli.