1. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta porkkanat.
  2. Kuumenna iso korkeareunainen paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle jauheliha.
  3. Ruskista jauhelihaa noin 3 minuuttia käännellen.
  4. Lisää jauhelihan sekaan valkosipulit ja porkkanat. Jatka paistamista muutama minuutti.
  5. Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella, valkoviinietikalla ja tomaattipyreellä.
  6. Lisää sitten pannulle tomaattimurska. Huuhtaise tölkki vedellä ja lisää myös vesi pannulle. Kuumenna kiehuvaksi.
  7. Riko lasagnelevyjä pienemmiksi paloiksi pannulle, niin että ne peittyvät kunnolla kastikkeeseen. Voit lisätä hieman vettä tässä vaiheessa.
  8. Hauduta lasagnea kannen alla noin 12-15 minuuttia, kunnes lasagnelevyt ovat kypsiä.
  9. Huuhdo ja valuta rucola kulhoon. Mausta öljyllä, valkoviinietikalla ja suolalla.
  10. Lisää lopuksi lasagnen pinnalle tuorejuusto nokareina sekä ripottele päälle pastajuusto.
  11. Hauduta sen jälkeen vielä noin 5 minuuttia kannen alla.
  12. Tarjoa Ruokaboksin nopea lasagne marinoidun rucolan kanssa.
Vinkki! Jos sinulla on uunin kestävä pannu, voit kypsentää lasagnen myös uunissa - 225 asteessa n. 20-25 minuuttia.