- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta porkkanat.
- Kuumenna iso korkeareunainen paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle jauheliha.
- Ruskista jauhelihaa noin 3 minuuttia käännellen.
- Lisää jauhelihan sekaan valkosipulit ja porkkanat. Jatka paistamista muutama minuutti.
- Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla yrttisekoituksella, valkoviinietikalla ja tomaattipyreellä.
- Lisää sitten pannulle tomaattimurska. Huuhtaise tölkki vedellä ja lisää myös vesi pannulle. Kuumenna kiehuvaksi.
- Riko lasagnelevyjä pienemmiksi paloiksi pannulle, niin että ne peittyvät kunnolla kastikkeeseen. Voit lisätä hieman vettä tässä vaiheessa.
- Hauduta lasagnea kannen alla noin 12-15 minuuttia, kunnes lasagnelevyt ovat kypsiä.
- Huuhdo ja valuta rucola kulhoon. Mausta öljyllä, valkoviinietikalla ja suolalla.
- Lisää lopuksi lasagnen pinnalle tuorejuusto nokareina sekä ripottele päälle pastajuusto.
- Hauduta sen jälkeen vielä noin 5 minuuttia kannen alla.
- Tarjoa Ruokaboksin nopea lasagne marinoidun rucolan kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo