1. Suikaloi punakaali mahdollisimman ohuiksi suikaleiksi kulhoon. Kuori ja suikaloi punasipuli sekaan. Mausta öljyllä, suolalla, sokerilla ja valkoviinietikalla. Raasta sekaan pestyn puolikkaan limen kuori ja purista joukkoon mehu. Sekoita ja jätä marinoitumaan.
  2. Kumoa jogurtti kulhoon. Mausta paprikajauheella ja puolikkaan limen mehulla. Sekoita ja jätä maustumaan.
  3. Pese ja viipaloi kurkku. Hienonna valkosipulinkynnet.
  4. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle kebablastut ja paista käännellen 3-4 minuuttia. Lisää sekaan valkosipulit. Jatka paistamista hetki.
  5. Kumoa pannulle paseerattu tomaatti, huuhtaise pullo vedellä ja lisää vesi pannulle. Mausta suolalla, kuivatulla yrttisekoituksella, chilijauheella ja mustapippurilla.
  6. Lämmitä pitaleivät pakkauksen ohjeen mukaan.
  7. Täytä pitaleivät. Lisää pohjalle kebabia, marinoitua kaalia, kurkkua ja jogurttikastiketta.
  8. Tarjoa heti.