1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Laita vesi kiehumaan kananmunia varten. Laita pieni määrä vettä kiehumaan myös papuja varten.
  2. Keitä munia 7 minuuttia ja jäähdytä ne hyvin. Kuori munat. Keitä myös papuja kevyesti suolatussa vedessä noin 2 minuuttia ja jäähdytä kylmän veden alla siivilässä. Jätä pavut sitten valumaan.
  3. Huuhtaise kirsikkatomaatit ja leikkaa isoimmat pavut tarvittaessa puoliksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. 
  4. Vuoraa pelti leivinpaperilla ja levittele pellille pavut, valkosipuli ja kirsikkatomaatit. Pirskottele päälle oliiviöljyä sekä ripottele suolaa ja mustapippuria.
  5. Levittele savukylkiviipaleet  papujen ja tomaattien päälle. Paista uunissa noin 8-10 minuuttia.
  6. Valmista sillä aikaa kastike. Kumoa jogurtti kulhoon. Purista joukkoon sitruunan mehu. Lisää sekaan myös sinappi, suola ja mustapippuri. Tarkista maku.
  7. Pilko pestyt omenat ohuiksi lohkoiksi kulhoon. Halutessasi voit myös kuoria omenat. Purista omenoiden joukkoon puolikkaan sitruunan mehu.
  8. Puolita tai lohko keitetyt kananmunat.
  9. Revi pestyä salaattia lautasille. Lisää lautasille tomaatteja, papuja ja savukylkiviipaleita. Lisää annoksiin omenasiivuja ja kananmunalohkoja.
  10. Viimeistele salaatit jogurttikastikkeella ja tarjoa heti.