- Kuumenna uuni 225 asteeseen. Voitele uunivuoka öljyllä tai vuoraa leivinpaperilla.
- Harjaa perunat tarvittaessa puhtaaksi. Lohko perunat uunivuokaan. Kuori porkkanat, punasipuli ja punajuuret. Lohko juurekset perunoiden sekaan, leikkaa punajuuret hieman ohuemmaksi, koska ne kypsyvät hitaammin.
- Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivatulla timjamilla, sokerilla ja oliiviöljyllä. Sekoita hyvin ja paahda uunissa noin 20 minuuttia.
- Viipaloi omenat ja leikkaa porsaan kassler annospaloihin ruokailijamäärän mukaan.
- Lisää omenaviipaleet ja kassler-palat uunivuokaan juuresten joukkoon kun ne ovat paahtuneet noin 20 minuuttia. Jatka paahtamista sen jälkeen vielä noin 15 minuuttia tai kunnes punajuuret ovat kypsiä.
- Kaada punaviinikastike pieneen kattilaan, huuhtaise tölkki tilkalla vettä ja kaada mukaan. Kuumenna kiehuvaksi ja vatkaa sekaan pieni nokare voita vispilällä. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa ja sokeria.
- Viimeistele paistos revityllä rucolalla.
- Tarjoa Savustettu kassler paahdetun “rosollin” ja punaviinikastikkeen kera.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo