- Laita uuni kuumenemaan 220-asteeseen.
- Leikkaa lohifilee annospaloiksi tai medaljongeiksi. Nosta ne leivinpaperilla peitetylle uunipellille toiseen reunaan.
- Purista limetin mehu kulhoon ja lisää soijakastike, öljy, inkivääri, valkosipuli, hunaja sekä ripaus suolaa. Sekoita mausteseos tasaiseksi. Sivele lohipalojen pinnat mausteseoksella.
- Paloittele parsakaali reiluiksi paloiksi, nostele myös ne uunipellille ja kaada päälle loppu mausteseos.
- Paahda lohta ja parsakaalia uunissa noin 15 minuuttia. Ripottele lohipalojen pinnalle seesaminsiemenet kun palat tulevat uunista.
- Kuori ja raasta porkkanat. Sekoita joukkoon limen mehu sekä pienet ripaukset suolaa ja sokeria.
- Tarjoa lohi parsakaalin ja porkkanaraasteen kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo