1. Laita uuni kuumenemaan 220-asteeseen.
  2. Leikkaa lohifilee annospaloiksi tai medaljongeiksi. Nosta ne leivinpaperilla peitetylle uunipellille toiseen reunaan.
  3. Purista limetin mehu kulhoon ja lisää soijakastike, öljy, inkivääri, valkosipuli, hunaja sekä ripaus suolaa. Sekoita mausteseos tasaiseksi. Sivele lohipalojen pinnat mausteseoksella.
  4. Paloittele parsakaali reiluiksi paloiksi, nostele myös ne uunipellille ja kaada päälle loppu mausteseos.
  5. Paahda lohta ja parsakaalia uunissa noin 15 minuuttia. Ripottele lohipalojen pinnalle seesaminsiemenet kun palat tulevat uunista.
  6. Kuori ja raasta porkkanat. Sekoita joukkoon limen mehu sekä pienet ripaukset suolaa ja sokeria.
  7. Tarjoa lohi parsakaalin ja porkkanaraasteen kanssa.