1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
  2. Kuori ja suikaloi punasipuli. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Suikaloi puolikas chili. Pese kirsikkatomaatit. Huuhtele pinaatit.
  3. Valuta artisokat ja viipaloi ne muutamaan osaan.
  4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsä pasta hyvin.
  5. Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Lisää kuumalle pannulle siemenet ja paahda niitä muutama minuutti niin, että siemenet paahtuvat. Siirrä paahtuneet siemenet pois pannulta.
  6. Kuumenna paistinpannu uudelleen. Lisää öljy, sipulit ja chili pannulle. Kuullota muutama minuutti sekoitellen.
  7. Lisää sitten pannulle pinaatit, kirsikkatomaatit ja artisokat. Mausta suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla yrttisekoituksella.
  8. Kaada pannulle kaurakerma ja kuumenna kiehuvaksi. Hauduta muutama minuutti.
  9. Raasta pannulle pestyn puolikkaan sitruunan kuori ja purista myös mehu joukkoon.
  10. Lisää kastikkeeseen kypsä valutettu pasta.
  11. Tarjoa sitruunainen latva-artisokka pasta paahdettujen siementen kanssa.