1. Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
  2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Suikaloi kesäsipulit ja chili.
  3. Hienonna lehtipersilja. Huuhtele ja leikkaa parsakaali nupuiksi, kuori ja suikaloi rohkeasti myös parsakaalin varsi.
  4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  5. Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Lisää pannulle parsakaalin nuput varsineen ja pastakattilasta noin 1 dl pastan keitinvettä. Anna veden höyrystyä pois.
  6. Kun vesi on höyrystynyt pannulta pois, nii lisää pannulle voi, oliiviöljy, kesäsipulit, valkosipulit ja chili. Paista kasviksia sekoitellen noin 2-3 minuuttia. Mausta kasvikset suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla yrttisekoituksella.
  7. Valuta pasta ja sekoita kasvisten joukkoon. Raasta pastan joukkoon pestyn sitruunan kuori ja purista mehu.
  8. Viimeistele pasta murennetulla fetajuustolla ja lehtipersiljalla.