- Laita vesi kiehumaan pastaa varten.
- Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Suikaloi kesäsipulit ja chili.
- Hienonna lehtipersilja. Huuhtele ja leikkaa parsakaali nupuiksi, kuori ja suikaloi rohkeasti myös parsakaalin varsi.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Lisää pannulle parsakaalin nuput varsineen ja pastakattilasta noin 1 dl pastan keitinvettä. Anna veden höyrystyä pois.
- Kun vesi on höyrystynyt pannulta pois, nii lisää pannulle voi, oliiviöljy, kesäsipulit, valkosipulit ja chili. Paista kasviksia sekoitellen noin 2-3 minuuttia. Mausta kasvikset suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla yrttisekoituksella.
- Valuta pasta ja sekoita kasvisten joukkoon. Raasta pastan joukkoon pestyn sitruunan kuori ja purista mehu.
- Viimeistele pasta murennetulla fetajuustolla ja lehtipersiljalla.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo