1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Kuori ja viipaloi sipulit sekä raasta porkkana. Puolita kirsikkatomaatit ja voitele uunivuoka kevyesti öljyllä.
  2. Kuumenna paistinpannu, lisää pannulle tilkka oliiviöljyä ja paista sipuleita ja porkkanoita hetki. Lisää tomaattimurska ja mausteet sekä balsamico. Kiehauta nopeasti.
  3. Kaada gnocchit voideltuun vuokaan ripottele joukkoon kirsikkatomaatit ja kaada päälle tomaattikastike. Revi lopuksi pintaan mozzarella ja paista uunissa noin 20 minuuttia.
  4. Valmista vuon kypsymisen aikana salaatti. Revi salaatti kulhoon ja kuutioi kurkku sekaan. Mausta oliiviöljyllä ja mustapippurilla.
  5. Tarjoa gnoccihi-vuoka salaatin kanssa.
Vinkki! Ripaus fenkolinsiemeniä tuo uutta makua gnocchi-vuokaan.