- Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Kuori ja viipaloi sipulit sekä raasta porkkana. Puolita kirsikkatomaatit ja voitele uunivuoka kevyesti öljyllä.
- Kuumenna paistinpannu, lisää pannulle tilkka oliiviöljyä ja paista sipuleita ja porkkanoita hetki. Lisää tomaattimurska ja mausteet sekä balsamico. Kiehauta nopeasti.
- Kaada gnocchit voideltuun vuokaan ripottele joukkoon kirsikkatomaatit ja kaada päälle tomaattikastike. Revi lopuksi pintaan mozzarella ja paista uunissa noin 20 minuuttia.
- Valmista vuon kypsymisen aikana salaatti. Revi salaatti kulhoon ja kuutioi kurkku sekaan. Mausta oliiviöljyllä ja mustapippurilla.
- Tarjoa gnoccihi-vuoka salaatin kanssa.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo