1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen ja laita vesi kiehumaan riisiä varten.
  2. Huuhtele parsakaali ja kuori porkkanat sekä punasipuli. Leikkaa parsakaali nupuiksi ja viipaloi myös varsi. Leikkaa porkkanat ohuiksi viipaleiksi ja lohko punasipuli. Levitä kasvikset uunipellille leivinpaperin päälle. Mausta öljyllä, suolalla, mustapippurilla ja kuivayrteillä. Jätä pellille keskelle tilaa kalalle.
  3. Mausta kala suolalla ja mustapippurilla. Valele kalan pintaan sweet chili-kastike ja nosta uunipellille kasvisten keskelle.
  4. Paahda kalaa ja kasviksia uunissa noin 15 minuuttia kunnes kala on sopivan kypsää ja saanut hieman väriä.
  5. Keitä sillä aikaa riisi kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan ja hienonna korianteri.
  6. Viimeistele paistos korianterilla ja puristamalla päälle limen mehua mehua.
  7. Tarjoa sweet chili lohi kasvisten ja keitetyn riisin kanssa.