1. Laita vesi kiehumaan riisiä varten.
  2. Kuori ja hiennonna punasipuli sekä valkosipulinkynnet. Hienonna chili ja minttu.
  3. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Kuivaa tofu talouspaperin välissä voimakkaasti painellen. Murskaa tofu haarukalla isolla lautasella pieneksi hakkelukseksi.
  5. Kuumenna paistinpannu kuumaksi. Lisää pannulle öljyä ja murskattu tofu. Paista sekoitellen noin 4-5 minuutti, jotta tofu saa väriä.
  6. Lisää sitten pannulle sipulit ja chili. Jatka paistamista hetken aikaa.
  7. Mausta paistos soijakastikkeella, sitruunan mehulla, kuivatulla basilikalla, curryjauheella, sokerilla ja mintulla. Pidä lämpimänä.
  8. Huuhtele kokonaisia salaatinlehtiä, kuutioi kurkku ja tomaatit. Rouhi pähkinöitä veitsellä hieman pienemmäksi.
  9. Tarjoa paistettu tofu riisin, pähkinöiden,  salaatinlehtien, kurkku- ja tomaattikuutioiden kanssa.
Vinkki! Voitte halutessanne annostella  kaikki komponentit salaatinlehtien sisälle täytteeksi.