1. Laita vesi kiehumaan riisiä varten. Raasta kulhoon tofu, valkosipulinkynsi ja inkivääri. Raasta myös kesäkurpitsa ja kuoritut porkkanat joukkoon.
  2. Sekoita massan joukkoon kananmunat ja jauhot. Mausta massa suolalla, mustapippurilla ja juustokuminalla.  Anna vetäytyä 5 minuuttia.
  3. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää kurkuma kypsyvän riisin joukkoon.
  4. Valmista kastike. Kumoa kaurafraiche kulhoon. Hienonna joukkoon basilika. Huuhtele lime ja raasta sen kuori sekä purista mehu kastikkeen sekaan. Mausta suolalla, mustapippurilla ja sokerilla. Suikaloi kesäsipuli valmiiksi.
  5. Kuumenna öljy pannulla. Ota lusikalla fritteritaikinaa ja taputtele keko hieman matalammaksi pannulla. Paista frittereitä 2-3 minuuttia/puoli. Nosta valmiit fritterit talouspaperin päälle valumaan.
  6. Sekoita kypsän riisin joukkoon suikaloitu kesäsipuli ja valuta sekaan tilkka öljyä.
  7. Tarjoa tofufritterit kurkumariisin ja basilikakastikkeen kanssa.