1. Laita vesi kiehumaan riisiä varten. Raasta kulhoon tofu, valkosipulinkynsi ja  kuorittu inkivääri. Raasta myös kesäkurpitsa ja kuoritut porkkanat sekaan.
  2. Sekoita massan joukkoon kananmunat ja jauhot. Mausta massa suolalla, mustapippurilla ja juustokuminalla.  Anna vetäytyä 5 minuuttia.
  3. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan. Mausta kypsyvä riisi curryllä, suolalla ja tilkalla öljyä.
  4. Valmista kastike. Kumoa jogurtti kulhoon. Hienonna joukkoon korianteri ja purista limen mehu. Mausta suolalla, mustapippurilla ja sokerilla.
  5. Kuumenna öljy pannulla. Ota lusikalla fritteritaikinaa ja taputtele keko hieman matalammaksi pannulla. Paista frittereitä 2-3 minuuttia/puoli. Nosta valmiit fritterit talouspaperin päälle valumaan.
  6. Tarjoa tofufritterit curryriisin ja korianteri-jogurttikastikkeen kanssa.