1. Laita vesi kiehumaan riisiä varten. Kuori ja viipaloi sipuli. Huuhdo parsakaali ja paloittele pieniksi nupuiksi, kuori myös varsi ja leikkaa viipaleiksi. Hienonna puolikas ruukku korianteria ja suikaloi chili.
  2. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
  3. Sekoita kulhossa soijakastike, puolikkaan sitruunan mehu, valkoviinietikka, sokeri ja vesi. Raasta tai hienonna joukkoon valkosipulinkynnet.
  4. Painele tofu voimakkaasti kuivaksi talouspaperin välissä ja kuutioi se. Mittaa maissitärkkelystä lautaselle ja pyörittele tofukuutiot siinä kauttaaltaan. Voit jättää tofut halutessasi ilman maissitärkkelystä.
  5. Kuumenna pannu ja lisää pannulle öljy. Paista tofukuutiot rapeaksi molemmin puolin noin 2 minuuttia. Nosta paistetut tofut sivuun odottamaan.
  6. Pyyhi pannu puhtaaksi. Lisää pannulle tilkka öljyä ja sipulit, chili sekä parsakaalit. Paista kasviksia sekoitellen muutaman minuutin ajan.
  7. Lisää sitten kastike kasvisten joukkoon. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin 4 minuuttia.
  8. Kääntele kastikkeen joukkoon tofukuutiot ja tarkista maku.
  9. Viimeistele paistos korianterilla ja tarjoa riisin kanssa.
Vinkki! Mitä pidempään pidätte tofupalaa talouspaperin tai keittiöpyyhkeen välissä kevyen painon alla, niin sitä rapeampaa tofusta paistaessa saatte.