- Laita vesi kiehumaan pastaa varten. Kuori ja hienonna valkosipulinkynet. Halkaise fenkoli ja poista kova kanta. Suikaloi fenkoli ohuiksi suikaleiksi. Puolita kirsikkatomaatit. Valuta oliivit ja puolita ne.
- Kuumenna paistinpannu. Lisää pannulle öljyä, fenkolit ja valkosipulit. Freesaa kasviksia matalalla lämmöllä noin 4 minuuttia. Mausta suolalla, mustapippurilla, kuivattu oreganolla, sokerilla ja chilihiutaleilla. Lisää myös valkoviinietikka ja tomaattimurska. Kuumenna ja keittele noin 10 minuuttia matalalla lämmöllä.
- Keitä kastikkeen kypsyessä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää kastikkeeseen pastan keitinvettä n. 1dl.
- Suikaloi basilika. Lisää kastikkeeseen oliivit, kirsikkatomaatit ja basilika.
- Valuta pasta. Sekoita pasta kastikkeen joukkoon. Tarkista maku ja tarjoa heti.
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! 🤩
Sulje
Voita ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi! Arvo jopa 5000€ ! 🤩
Ilmaiset Ruokaboksit vuodeksi -voittaja arvotaan 1.10.2024.
Osallistu Osallistuin jo