1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Harjaa perunat puhtaaksi tarvittaessa ja lohko ne uunipellille leivinpaperin päälle. Mausta perunat suolalla, kuivatulla timjamilla ja oliiviöljyllä. Jätä pellin keskelle tilaa lohifileelle.
  2. Paahda perunoita uunissa noin 20-25 minuuttia.
  3. Sillä aikaa puolita kirsikkatomaatit kulhoon. Lorauta sekaan oliiviöljyä ja mausta kuivatulla yrttisekoituksella sekä ripauksella suolaa. Valuta ja viipaloi mozzarella.
  4. Mausta kirjolohi suolalla ja mustapippurilla. Kun perunat ovat paahtuneet noin 20 minuuttia, lisää lohifilee samalle pellille perunoiden keskelle.
  5. Lado mozzarellaviipaleet ja kirsikkatomaatit lohifileen päälle. Jatka perunoiden ja lohen paahtamista noin 15 minuuttia.
  6. Sillä aikaa valmista salaatti. Revi salaatti kulhoon. Pese omenat ja viipaloi salaatin sekaan. Pyöräytä joukkoon tilkka oliiviöljyä ja mausta ripauksella mustapippuria.
  7. Tarjoa tomaatti-mozzarellalohi timjamiperunoiden ja salaatin kanssa.