1. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Suikaloi puolikas chili. Kuori ja viipaloi porkkanat mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Kuori ja raasta pala inkivääriä.
  2. Kuutioi leipäjuusto.
  3. Laita vesi kiehumaan riisiä varten.
  4. Huuhtele pinaatit siivilässä kylmän veden alla.
  5. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
  6. Kuumenna paistinpannu ja öljy. Lisää pannulle sipulit, chili, porkkanat ja inkivääri. Paista käännellen 3-4 minuuttia.
  7. Mausta suolalla, mustapippurilla, juustokuminalla, curryjauheella, kanelilla ja valkoviinietikalla.
  8. Kaada pannulle säilötyt kirsikkatomaatit ja kaurakerma. Huuhtaise tomaattitölkki vedellä ja kaada vesi kastikkeeseen. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta noin 5-8 minuuttia.
  9. Lisää sitten huuhdotut pinaatit ja leipäjuusto kastikkeeseen. Kuumenna ja hauduta hetki.
  10. Hienonna puolikas ruukku minttua ja viimeistele kastike sillä.
  11. Tarjoa tomaattinen Palak Paneer riisin kanssa.